Aktivitetet

Testimi i Brezave me ngjyre ne Tirane

Testimi i Brezave me ngjyre ne Tirane

Ne daten 18 dhjetor u zhvillua testimi i brezave me ngjyre ne ambjentet e “ARI[Read More…]

nga 18 December, 2017 0 komente Aktivitetet
Renditja e Kampionatit 23º Kombetar

Renditja e Kampionatit 23º Kombetar

  Kodi Shoqata /Skuadra Qyteti Trajneri Dan Piket 01 ARI MASTER ACADEMY TIRANE M°       Bujar-ARI[Read More…]

KATEGORITE : Kampionati 23º Kombetar

KATEGORITE : Kampionati 23º Kombetar

KATEGORIA : TE RRITURIT 18-29 VJEÇ & 30-45 VJEÇ KATEGORIA : TE RINJTE 15-17 VJEÇ[Read More…]

nga 5 December, 2017 0 komente Aktivitetet
Njoftim per Kampionatin

Njoftim per Kampionatin

Ju informojne se brenda dites se Enjte duhen derguar formularet per pjesmarrjen ne Kampionat, gjithashtu[Read More…]

nga 20 November, 2017 0 komente Aktivitetet, Slider
Konferenca Kombetare Sportive

Konferenca Kombetare Sportive

Tema: Organizimi i Federatave , Aktivetet Sportive Kombetare dhe Nderkombetare , Menaxhimi Ekonomik Financiar dhe Organizativ[Read More…]

nga 9 November, 2017 0 komente Aktivitetet, FOTO
Themelimi i Organizates Kombetare Anti Doping

Themelimi i Organizates Kombetare Anti Doping

U zhvillua nje konference per thellimin e organizates Kombetare Antidoping Fjalen e Hapjes e pati[Read More…]

nga 7 November, 2017 0 komente Aktivitetet, FOTO