EVENTE

Renditja e Kampionatit 23º Kombetar

Renditja e Kampionatit 23º Kombetar

  Kodi Shoqata /Skuadra Qyteti Trajneri Dan Piket 01 ARI MASTER ACADEMY TIRANE M°       Bujar-ARI[Read More…]

Artikull ne gazeten Sport Ekspres

Artikull ne gazeten Sport Ekspres

nga 20 November, 2017 0 komente EVENTE, FOTO, Slider
Takim me Ermal Mamaqin

Takim me Ermal Mamaqin

Ne nje dreke miqesore me aktorin dhe humoristin Z. Ermal Mamaqi, drejtues dhe i emisionit[Read More…]

nga 8 November, 2017 0 komente EVENTE, FOTO
7′ Summer Camp 21-28/08/2017 Vlore ALBANIA

7′ Summer Camp 21-28/08/2017 Vlore ALBANIA

Nga 21-27 Gusht zhvillohet 70 Summer Camp i cili organizohet tek kompleksi “OSLO” ne VLORE. Tashme eshte[Read More…]

nga 5 October, 2017 0 komente EVENTE
6′ Summer Camp  22-28/08/2016 Vlore ALBANIA

6′ Summer Camp 22-28/08/2016 Vlore ALBANIA

Nga 22-28 Gusht zhvillohet 60 Summer Camp i cili organizohet tek kompleksi “OSLO” ne VLORE.[Read More…]

nga 20 July, 2016 0 komente EVENTE
Aktivitete te ndryshme

Aktivitete te ndryshme

DATA / MUAJI / VITI AKTIVITETI VENDI DREJTON & ORGANIZON 22-31 Gusht 2014 Summer Camp(seminar[Read More…]

nga 14 July, 2016 0 komente EVENTE