FOTO

Grupi i te rriturve !

Grupi i te rriturve !

Grupi i te rriturve pas përfundimit të trajnimit që zhvillohet çdo ditë ne palestrën A.M.A (Ari[Read More…]

nga 21 October, 2017 0 komente FOTO
Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë)

Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë)

Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë) pas përfundimit të trajnimit që zhvillohet çdo ditë ne[Read More…]

nga 16 October, 2017 0 komente FOTO
Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë)

Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë)

Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë) pas përfundimit të trajnimit që zhvillohet çdo ditë ne[Read More…]

nga 16 October, 2017 0 komente FOTO
Vleresime Nder Vite

Vleresime Nder Vite

Vleresime Nder Vite 1990-2017

nga 12 October, 2017 0 komente FOTO
Kupa e 21 e Republikes ne Kucove

Kupa e 21 e Republikes ne Kucove

Ne 15 Maj 2016 u zhvillua Kupa e 21 e Republikes ne Kucove. Ne kete[Read More…]

nga 20 July, 2016 0 komente Aktivitetet, FOTO
Open II Championship ne Lefkadha-GREQI

Open II Championship ne Lefkadha-GREQI

Ne 9-10 Prill 2016 zhvillohet Open II Championship ne Lefkadha-GREQI.   Delegacioni Shqiptar ishte i[Read More…]

nga 20 July, 2016 0 komente Aktivitetet, FOTO