FOTO

I.T.F. World Championship South Korea 2010

I.T.F. World Championship South Korea 2010

Mjeshter Ari (Shqiperia) dhe Mjeshter Ivano (Italia) ne nje demonstrim te nje teknike TKD ne[Read More…]

nga 14 July, 2016 0 komente FOTO
Kukkiwon 2010, Seul – KORE

Kukkiwon 2010, Seul – KORE

Mjeshter nderkombetar Bujar-Ari CAUSHI, sportist profesionist ne I.T.F. World Championship ne Kore bashke me trajnerin[Read More…]

nga 14 July, 2016 0 komente FOTO