Kampionati 24º

Kampionati i 24° Kombëtarë dhe 4°OPEN GEN.CHOI

Kampionati i 24° Kombëtarë dhe 4°OPEN GEN.CHOI

Përshëndetje! Federata Shqiptare Taekwondo I.T.F. ju fton në aktivitetin më të madh të vitit: Kampionati[Read More…]

nga 10 November, 2018 0 komente EVENTE, Kampionati 24º