Kupa 23º

Renditja e Pikeve ne Kupen e 23º te Republikes Taekwondo

Renditja e Pikeve ne Kupen e 23º te Republikes Taekwondo

Pas rishikimit final nga komisioni i gjygjtareve elektronik per piket ne Kupen e 23 Kombetare[Read More…]

nga 22 May, 2018 0 komente Aktivitetet, Kupa 23º, VIDEO
Falenderimi per Sponsorat

Falenderimi per Sponsorat

Falenderojme te gjithe sponsorat qe bene te mundur organizimin e Kupes 23 Taekwondo. SUPERMARKET XHANGOLLI[Read More…]

nga 22 May, 2018 0 komente Aktivitetet, Kupa 23º, VIDEO
Momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo

Momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo

Disa momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo. Falenderojme Bashkine Durres si dhe[Read More…]

nga 22 May, 2018 0 komente Aktivitetet, FOTO, Kupa 23º
KATEGORIA: ZOTERINJTE 29-49 VJEC

KATEGORIA: ZOTERINJTE 29-49 VJEC

  KUPA E 23° E REPUBLIKES KATEGORIA:   ZOTERINJTE 29/49VJEÇ          [Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente Aktivitetet, Kupa 23º
KATEGORIA TE RRITURIT 18-28 VJEC

KATEGORIA TE RRITURIT 18-28 VJEC

  KUPA E 23° E REPUBLIKES KATEGORIA:   TE RRITURIT   18-28VJEÇ      [Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente Aktivitetet, Kupa 23º
KATEGORIA: TE RINJTE 15-17 VJEC

KATEGORIA: TE RINJTE 15-17 VJEC

  NR. EMER MBIEMER MOSHA GJINIA GRADA GJATESIA PESHA USHTRIME DYLUFTIME T.SPECIALE T.FORCE KODI EKIPIT[Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente Aktivitetet, Kupa 23º