Post Tagged with: "Taekwondo"

Artikulli ne Gazeten Sport Ekspress

Artikulli ne Gazeten Sport Ekspress

nga 11 December, 2017 0 komente EVENTE, Kampionati 23º
KATEGORIA  :  TE RINJTE   15-17 VJEÇ

KATEGORIA : TE RINJTE 15-17 VJEÇ

                             KAMPIONATI I 23°KOMBETARE & 3° OPEN EUROPEAN GEN.CHOI  I.T.F                                                      KATEGORIA   :  TE RINJTE   15-17 VJEÇ   ( FEMRAT  )  Nr. Emër           Mbiemër   Datëlindja Gjinia Grada Pesha Gjatësia Ushtrime Dyluftime T.Speciale[Read More…]

nga 3 December, 2017 0 komente Aktivitetet, Kampionati 23º
Artikull ne gazeten Sport Ekspres

Artikull ne gazeten Sport Ekspres

nga 20 November, 2017 0 komente EVENTE, FOTO, Slider
Njoftim per Kampionatin

Njoftim per Kampionatin

Ju informojne se brenda dites se Enjte duhen derguar formularet per pjesmarrjen ne Kampionat, gjithashtu[Read More…]

nga 20 November, 2017 0 komente Aktivitetet, Slider
Konferenca Kombetare Sportive

Konferenca Kombetare Sportive

Tema: Organizimi i Federatave , Aktivetet Sportive Kombetare dhe Nderkombetare , Menaxhimi Ekonomik Financiar dhe Organizativ[Read More…]

nga 9 November, 2017 0 komente Aktivitetet, FOTO
Takim me Ermal Mamaqin

Takim me Ermal Mamaqin

Ne nje dreke miqesore me aktorin dhe humoristin Z. Ermal Mamaqi, drejtues dhe i emisionit[Read More…]

nga 8 November, 2017 0 komente EVENTE, FOTO