Aktivitetet

Taekwondo Patosi vs Ari Master Academy.

Taekwondo Patosi vs Ari Master Academy.

Sot më dt 14/04/2019, në qytetin e Patosit u zhvillua ndeshja miqësore midis ekipeve Taekwondo[Read More…]

nga 14 April, 2019 0 komente Aktivitetet
TAEKWONDO vazhdon te lulezoj ne KORCE

TAEKWONDO vazhdon te lulezoj ne KORCE

TAEKWONDO vazhdon te lulezoj ne KORCE fal bashkpunimit me : Sportist, Prinder, Trajner, Mbeshtetes-Organizator dhe[Read More…]

nga 7 April, 2019 0 komente Aktivitetet
Studim-Shkencor mbi DOBISHMERINE e TAEKWONDOs tek femijet e moshave 9-13vjec

Studim-Shkencor mbi DOBISHMERINE e TAEKWONDOs tek femijet e moshave 9-13vjec

Pershendetje. INFORMACION: Sporti praktikohet & zhvillohet ne EFIKASITET fale Studimeve, Shkencave te Levizjes, Rekreacionit dhe[Read More…]

nga 7 April, 2019 0 komente Aktivitetet
Seminari Kombetar i Federates Shqiptare Taekwondo I.T.F

Seminari Kombetar i Federates Shqiptare Taekwondo I.T.F

Perfundoj me sukses Seminari Kombetar i Federates Shqiptare Taekwondo I.T.F.    

nga 27 March, 2019 0 komente Aktivitetet
Miqesore ADI KWAN – APOLLONIA KWAN

Miqesore ADI KWAN – APOLLONIA KWAN

Ne palestren ADI KWAN ne daten 2 Mars u zhvillua miqesorja mes ADI KWAN (TR)[Read More…]

nga 7 March, 2019 0 komente Aktivitetet
Seminari Kombetare per Trajnere dhe Instruktore | 2 Mars 2019

Seminari Kombetare per Trajnere dhe Instruktore | 2 Mars 2019

Ne 2 Mars 2019 u zhvillua Seminari Kombetare per Trajnere dhe Instruktore prane qendres ADI[Read More…]

nga 7 March, 2019 0 komente Aktivitetet