FOTO

Vleresime Nder Vite

Vleresime Nder Vite

Vleresime Nder Vite 1990-2017

nga 12 October, 2017 0 komente FOTO
Kupa e 21 e Republikes ne Kucove

Kupa e 21 e Republikes ne Kucove

Ne 15 Maj 2016 u zhvillua Kupa e 21 e Republikes ne Kucove. Ne kete[Read More…]

nga 20 July, 2016 0 komente Aktivitetet, FOTO
Open II Championship ne Lefkadha-GREQI

Open II Championship ne Lefkadha-GREQI

Ne 9-10 Prill 2016 zhvillohet Open II Championship ne Lefkadha-GREQI.   Delegacioni Shqiptar ishte i[Read More…]

nga 20 July, 2016 0 komente Aktivitetet, FOTO
I.T.F. World Championship South Korea 2010

I.T.F. World Championship South Korea 2010

Mjeshter Ari (Shqiperia) dhe Mjeshter Ivano (Italia) ne nje demonstrim te nje teknike TKD ne[Read More…]

nga 14 July, 2016 0 komente FOTO
Kukkiwon 2010, Seul – KORE

Kukkiwon 2010, Seul – KORE

Mjeshter nderkombetar Bujar-Ari CAUSHI, sportist profesionist ne I.T.F. World Championship ne Kore bashke me trajnerin[Read More…]

nga 14 July, 2016 0 komente FOTO