Trajner: Bujar-ARI  CAUSHI

Instruktor i Nivelit të III . Eksperiencë 5 Vjeçare, stërvitur nga trajnerë Italianë dhe seminare me master Izraelian.

KRAV MAGA është mbrojtje personale e avancuar. Mënyra efikase dhe e shpejtë për të mësuar përballimin e të sotmes me force gjithashtu e së nesërmes së sigurtë. Përgatitja fizike, teknike dhe guximi janë vlera thelbësore për të parandaluar ose për t`u vetëmbrojtur nga: ngacmimet, fyerjet, dhunimet, njëkohesisht vetëmbrojtja krijon personalitetin, karakterin tuaj pozitiv dhe qetësinë shpirtërore.

3 X ne Jave, Muaji =3500 leke

Moshat pjesëmarrese ndahen në grupe:

1) Mbi 14 vjeç femra & meshkuj

2) Shoqatat e grave

3) Policitë private

4) Forcat e rendit

Oraret: paradite, në darkë, gjithashtu sipas kërkeses për leksione private.

                                                                          

OFERTË!!! Për cdo sportist që prezantohet në palester ka 1-2 leksione falas. Gjithashtu në pagesën mujore do të ketë skonto për familjarët, grupe sportistësh dhe femrat mbi 15 vjec.