Kupa 24º

Artikulli per Kupen e 24 te Republikes

Artikulli per Kupen e 24 te Republikes

Artikulli i Aktivitetit. Ditën e Dielë me datë 26.05.2019 në pallatin e sportit ”TAMARA  NIKOLLA[Read More…]

nga 6 June, 2019 0 komente EVENTE, Kupa 24º
Foto nga Kupa e 24º e Republikes ne TAEKWONDO I.T.F

Foto nga Kupa e 24º e Republikes ne TAEKWONDO I.T.F

nga 29 May, 2019 0 komente EVENTE, Kupa 24º
Kupa e 24º e Republikes ne TAEKWONDO I.T.F.

Kupa e 24º e Republikes ne TAEKWONDO I.T.F.

Pershendetje, ju informojme se ne dt. 26/05/2019 do te zhvillohet Kupa e 24º e Republikes[Read More…]

nga 5 May, 2019 0 komente Kupa 24º
Kupa e 24° e Republikes

Kupa e 24° e Republikes

Përshëndetje! Federata Shqiptare Taekwondo I.T.F. ju fton në aktivitetin më të madh të vitit: Kupa[Read More…]

nga 25 April, 2019 0 komente Kupa 24º
Seminari Kombetar Parapergatitor per Kupen e 24° te Republikes

Seminari Kombetar Parapergatitor per Kupen e 24° te Republikes

Ne 21 Prill 2019 u zhvillua Seminari Kombetare per Trajnere, Gjyqtare dhe Organizatore per pergatitjen[Read More…]

nga 25 April, 2019 0 komente Kupa 24º