Sportistet dhe Trajneret duhet te njohin rregulloren e provimeve te brezave Kup dhe Dan.

       Brezi(Grada)      Kup Numri i PREZENCAVE per Moshat:M. Normale       M. e Vogel    Kuota
½   i Verdhe        10°-9°            30                     35     deri ne 6 vjeç 1500 Lek
       i Verdhe          9°-8°            30                     35             ″ 1500   ″
½   Jeshil          8°-7°            30                     35             ″ 1500   ″
     Jeshil          7°-6°            35                     40     deri ne 8 vjeç 2000   ″
½   Blu          6°-5°            35                     40             ″ 2000   ″
      Blu          5°-4°            35                     40             ″ 2000   ″
½   i Kuq          4°-3°            40                     45   deri ne10 vjeç 2500   ″
     i Kuq          3°-2°            40                     45             ″ 2500   ″
½   i Zi          2°-1°            110                   125 deri ne 12 vjeç 3000   ″

 

­ Seminar i Pergjithshem Kontrolli 7 – 60 dite para se Sportistet te testohen per Instruktor B.Z I-Dan.

Brezi i Zi 1°  –   I-Dan
  1. Normale                                    110 Prezenca
  2. e Vogel   deri ne 14 vjeç          125
 Kuota    210$  

 

­ Seminar Veror per te siguruar aftesine e pergatitjes fizike-teknike-psikologjike .

­ Seminar i Pergjithshem Kontrolli 7 – 60 dite para se Sportistet te testohen per Instruktor B.Z II-Dan.

Brezi i Zi I   –    II-Dan
  1. Normale                                     230 Prezenca
  2. e Vogel   deri ne 16 vjeç           265       ″
 Kuota    250$

 

­ Seminar Nderkombetar i drejtuar nga Master ose Grand Master qe zhvillohen jashte Shqiperise.

­ Seminar Veror per te siguruar aftesine e pergatitjes fizike-teknike-psikologjike .

­ Seminar i Pergjithshem Kontrolli 7 – 60 dite para se Sportistet te testohen per Instruktor B.Z III-Dan.

Brezi i Zi II  –   III-Dan
  1. Normale                                   340 Prezenca
  2. e Vogel   deri ne 18 vjeç         390       ″
 Kuota   290$

 

1) Prezencat e Sportisteve dhe Instruktoreve grumbullohen nga: Stervitje ne Palester, Seminare, Spektakle,

Kampionate, Aktivitete jashte Shqiperise si dhe zbatimin e pikes se pare te Betimit.

 

2) Per Sportistet dhe Instruktoret qe u mungon nje perqindje e vogel e prezencave per provimet,

por jane te pergatitur dhe kane deshire te zhvillojne testimet, ju mundesohet plotesimi i

prezencave te nevojshme me zhivillimin e Mesimeve Private (1 ore = 10 Prezenca).

 

3) Sportistet dhe Instruktoret qe marrin pjese ne Summer Camp (Seminar Veror ne Vlore) me 23-30 Gusht,

sigurojne 40 Prezenca nga stervitja intensive 1 javore dhe nga Spektakli permbylles.

Kjo eshte nje mundesi e mire  per nje avancim serioz nga nje grade ne tjetren dhe siguron plotesimin e

trajnerve ne nje gjendje teknike,  psikologjike dhe petagogjike me te sakt per vitin kalendarik sportiv pasardhes

Shtator- Korrik.

 

 

 Liste cmimesh per pajisje TAEKWON-DO dhe KRAV MAGA per periudhen 01/09/2017 – 31/08/2018

 

1.Logo :            I.T.F.     UE – TKD    ALB – TKD    A.M.A.       K.M. – ALB

 I.T.F. = 700 lek.        UE-TKD = 600 lek.     ALB-TKD = 550 lek.       A.M.A. = 500 lek.   

 Krav Maga ALBANIA = 550 lek.         Albania = 600 lek.          Korea = 650 lek. 

 

#2. Grada (Breza) te ndryshem:

Me ngjyre = 550 lek.                                     i Zi i qendisur = 1850 lek.

 i  Zi original i qendisur dhe i personalizuar = 2650 lek.      ½ Grade = 200 lek.

3. Kostumet (Dobok):

100 cm = 4500 lek.                  110 cm = 4650 lek.                     120 cm = 4750 lek.    

130 cm = 4850 lek.                   140 cm = 4950 lek.                   150 cm = 5050 lek.    

160 cm = 5100 lek.                   170 cm = 5200 lek.                    180 cm = 5300 lek.     

190 cm = 5400lek.                   200 cm = 5500 lek.                  210 cm = 5600 lek.

4. Mbrojtese dhembesh (plastike):

 Origjinale = 800 lek.                                             Dopio speciale = 1000 lek.

 

5. Mbrojtese per organet gjenitale:

Per meshkuj = 1900 lek.                                       Per femra = 1800 lek.

 

6. Pajisje dyluftimesh:

Doreza (S+M) = 3750 lek.             Doreza (L+XL) = 3750 lek.             Kokore per te rritur = 3850 lek.

Papuce (S+M) = 3750 lek.             Papuce (L+XL) = 3750 lek.

 

Rrjete mbrojtese  (per femije deri 14  vjec)… = 1900 lek.

Mbrojtese parakembesh meshine …………….= 2150 lek.        

Mbrojtese parakrahu meshine …………………= 1750 lek.

 

7. Tabela goditese: 

Tip dorashke……………….= 1800 lek.                    Tabele Krahu………………..= 2500 lek.

Banana dopio normale = 1800 lek.                   Tabele e mesme ( jostek) = 3700 lek.

Banane dopio speciale = 2200 lek.                    Tabele e madhe (jostek)..=  5500 lek.

                               

8. Thase godites (te mbushur) :

140 cm = 16000 lek.                       160 cm = 17500 lek.                           170 cm = 19000 lek.    

 

9.  Atlete per trajner dhe gjyqtare :

Cilesia e Pare = 7000 lek.            

Cilesia e Dyte = 6000 lek.                 

Cilesia e Trete = 5000 lek.

 

10.  Pajisje te ndryshme stervitore: 

# Thike plastike ……………= 1300 lek.                                                            Litar Stervitor i thjeshte= 900 lek.                                  

#Pistolete …………………….= 3000 lek.   (vetem per instruktor)                  Litar Stervitor special….= 1500 lek.

Derrase e kuqe e trashe.= 3000 lek.                                                         #ÇO-KA (nunçak )………….= 2500 lek.

Derrase e kuqe e holle….= 2100 lek.                                                          Spraj vetembrojtes………= 1700 lek.

Derrase e zeze I.T.F. …….= 4400 lek.                                                           Manuali I TKD …………….= 1700 lek.

11. Veshje sportive & Çanta:

Bluze …………………= 2100 lek.             Kostum TKD ……………..= 4800 lek.            Tapet i thjeshte……………. = 1800 lek.

Xhupa te thjeshte = 5200 lek.             Xhup dimeror …………..= 6000 lek.            Tapet special  ……………….= 2700 lek.

Fasho e zeze ……..= 1600 lek.              Çante TKD ……………….= 3500 lek.             Tapet i trashe (3cm)………= 3400 lek.

Fasho kyci …………= 700 lek.                Plastike per karte-prezantimi = 50 lek.              

Plastike per libreze sportist = 100 lek.

 

12.  Flamur & Gaxhet:                                                  Flamur-logo TAEKWON-DO .= 4000 lek.

Fletore TKD ………………….= 350 lek.                                  Shtete te ndryshme …………..= 1500 lek.

Varese celesash “Panda” = 900 lek.                                  Varese per celular(F/M) …….= 300 lek.

Ora Dore – TKD ……………= 1500 lek.                                 Mini Dobok – TKD ……………= 1000 lek.

 

13. Krav Maga

Pantallona …………………………………= 2400 lek.                   Pantallona speciale = 3000 lek.

Bluze …………………………………………= 1700 lek.                    Bluze speciale ……..= 2500 lek.  

Kokore ………………………………………= 5400 lek.                   Doreza ………………..=  2700 lek.

Gjoksore per mbrojtje personale = 3000 lek.                   Mbrojtese berryli …=  1400 lek.        

Mbrojtese gjunjesh………………….. = 1500 lek.

 

14. Kick Boxing

Doreza ……………..= 4500 lek.                            Mbrojtese e Kercirit dhe Kurrizit te Kembes = 3500 lek.

Tuta te gjata K.B. = 3300 lek.                             Tuta te shkurtra K.B. …………………………………= 3000 lek.                  

Fasho Duarsh …..= 1200 lek.                              Mbrojtese per Organe Gjenitale ……………….= 1700 lek.

Kavljere ……………= 1500 lek.                            

 

SHENIM!!!

     1. Pajisjet me shenjen # kerkojne nje furnizim me kerkese te posatshme.

      1.Pajisjet mjekesore dhe diploma speciale behen me porosi.

     2.Te gjitha keto pajisje jane me garanci dhe jane te vetmet te   

      njohura (homologuara) nga Federata Shqiptare e TAEKWON-DO.

     Per info:   Cel: 069 48 88 579      E-mail: info@albaniantaekwondo.al