Aktivitetet

Miqesore ADI KWAN – APOLLONIA KWAN

Miqesore ADI KWAN – APOLLONIA KWAN

Ne palestren ADI KWAN ne daten 2 Mars u zhvillua miqesorja mes ADI KWAN (TR)[Read More…]

nga 7 March, 2019 0 komente Aktivitetet
Seminari Kombetare per Trajnere dhe Instruktore | 2 Mars 2019

Seminari Kombetare per Trajnere dhe Instruktore | 2 Mars 2019

Ne 2 Mars 2019 u zhvillua Seminari Kombetare per Trajnere dhe Instruktore prane qendres ADI[Read More…]

nga 7 March, 2019 0 komente Aktivitetet
Aktivitet për  01/09/2018- 01/09/2019

Aktivitet për 01/09/2018- 01/09/2019

AKTIVITETET NE TAEKWONDO PER VITIN SPORTIV-KALENDARIK 01/09/2018- 01/09/2019 AKTIVITETET NE TAEKWONDO PER VITIN SPORTIV-KALENDARIK 01/09/2018-[Read More…]

nga 5 March, 2019 0 komente Aktivitetet
Delegacioni Shqiptare ne Taekwondo I.T.F. nisi sot udhetimin per ne ITALI

Delegacioni Shqiptare ne Taekwondo I.T.F. nisi sot udhetimin per ne ITALI

Ju informojme se Delegacioni Shqiptare ne Taekwondo I.T.F. nisi sot udhetimin per ne ITALI. Do[Read More…]

nga 16 February, 2019 0 komente Aktivitetet
Testimet e Brezave te Zinj

Testimet e Brezave te Zinj

Ne Dt. 5 Shkurt 2019 u zhvilluan testimet e brezave te zinj prane selise se[Read More…]

nga 9 February, 2019 0 komente Aktivitetet
Ari Master Academy vs Rimi Sport Academy

Ari Master Academy vs Rimi Sport Academy

Ka perfunduar ndeshja miqesore mes dy skuadrave kampione kombetare me nje fitore te qytetit te[Read More…]

nga 9 February, 2019 0 komente Aktivitetet