EVENTE

Rikthehemi me Medalje nga Gjermania

Rikthehemi me Medalje nga Gjermania

Ne Kampionatin INTERNACIONAL te TAEKWONDO-së i organizuar ne Dortmund të GJERMANISE, kane marre pjese dy[Read More…]

nga 5 May, 2019 0 komente EVENTE
Artikulli per Kampionatin e 24°

Artikulli per Kampionatin e 24°

Ditën e Dielë me datë 16.12.2018 në pallatin e sportit ”ASLLAN RUSI ” TIRANE u[Read More…]

nga 16 December, 2018 0 komente EVENTE, Kampionati 24º
Kampionati i 24° Kombëtarë dhe 4°OPEN GEN.CHOI

Kampionati i 24° Kombëtarë dhe 4°OPEN GEN.CHOI

Përshëndetje! Federata Shqiptare Taekwondo I.T.F. ju fton në aktivitetin më të madh të vitit: Kampionati[Read More…]

nga 10 November, 2018 0 komente EVENTE, Kampionati 24º
Foto nga 8° Summer Camp

Foto nga 8° Summer Camp

Perfundoi me sukses Summer Camp 8 ne qytetin bregdetar te Vlores. Ky summer camp erdhi[Read More…]

nga 5 September, 2018 0 komente EVENTE, FOTO
8° Summer Camp dhe testime për grada Kup & Dan

8° Summer Camp dhe testime për grada Kup & Dan

Nga 27 Gusht – 02 Shator zhvillohet 8° Summer Camp i cili organizohet tek kompleksi “OSLO”[Read More…]

nga 21 August, 2018 0 komente EVENTE
Artikulli Kupa e 23°e Republikës

Artikulli Kupa e 23°e Republikës

Ditën e Dielë me datë 20.05.2018 në pallatin e sportit ”Ramazan Njala” DURRES u zhvillua[Read More…]

nga 20 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º