Aerobi

 

Aerobia është një formë e ushtrimit fizik që kombinon stërvitje ritmike aerobike me shtrirjen dhe rutinat e stërvitjes së forcës me qëllim përmirësimin e të gjitha elementeve të palestrës (fleksibilitet, forcë muskulore dhe palestër kardio-vaskulare). Zakonisht kryhet në muzikë dhe mund të praktikohet në një mjedis grupor të udhëhequr nga një instruktor (palestër profesional), edhe pse mund të bëhet vetëm dhe pa shoqërim muzikor. Me qëllim të parandalimit të sëmundjes dhe promovimit të palestër fizike, praktikuesit kryejnë rutinat e ndryshme që përfshijnë një numër të ushtrimeve të ndryshme si valle.

 

Ky kurs eshte 3 here ne jave.