Dance latine është një etiketë e përgjithshme, dhe një term në zhargonin e konkurrencës së valleve partnere. Ajo i referohet llojeve të valle ballroom dhe valle popullore që kanë origjinën në Amerikën Latine.

Instruktorja e Dancing me nje eksperienc shume-vjecare , Victoria Ivanes do t’ju percjell emocione ne Dancing Latin ne rrymat e ndryshme si :  salsa, mambo, merengue, rumba, bachata, bomba, plena, dhe Argentine tango.

Victoria Ivanes , Dance Latin