Trajner: Bujar-ARI  CAUSHI

Mjeshter Nderkombetar Brez i Zi VII-Dan.

Student i Universitetit te Sporteve.

Kampion i Botes, 27 Vjet Eksperience, Krijuesi dhe President i Taekwondo I.T.F ne Shqiperi nga Viti 1995 e deri me sot.

Taekwondo eshte Art Marcial Korean: Mbrojtje personale dhe Sport garash. Eshte sport i kompletuar, i cili zhvillon: Elasticitetin, Forcen, Ekuilibrin, Vetkontrollin, Guximin, Reflekset, Edukaten Marciale, Psikologjine, Emocionet nga medaljet e fituara ne gara, Metode e mbrojtjes personale si dhe Redukton stresin. Teknika e kembeve e duarve dhe psikologjia orientale karakterizojne praktikimin masiv te ketij sporti si nga femrat ashtu edhe nga meshkujt.

Stervitjet zhvillohen: paradite, mbasdite dhe ne darke.

Ndarja e niveleve dhe grupmoshave eshte:

1) 5-8 vjeç Dragonjte

2) 9-13 vjeç Femijet

3) 14-34 vjeç te Rinj dhe te Rritur

4) 35-55 vjeç te Rritur dhe Zoterinjte

5) Profesionistet: Sportistet e Kombetares, Brezat e Zinj I-VII Dan,Trajnier.

Pjesmarrja juaj eshte automatikisht antarsim ne Federaten Shqiptare, Europiane dhe Internacionale te Taekwondo, duke krijuar mundesine e ndryshimit te niveleve teknike, brezave dhe diplomave Kombetare dhe Nderkombetare.

                                                                                 

  OFERT!!! Per cdo sportist qe prezantohet ne palester ka 1-2 leksione falas,gjithashtu ne pagesen mujore do te kete skonto per familjaret, grupe-sportistesh dhe femrat mbi 15 vjec.