Sportistet dhe Trajneret duhet te njohin rregulloren e provimeve te brezave Kup dhe Dan.

       Brezi(Grada)      Kup Numri i PREZENCAVE per Moshat:M. Normale       M. e Vogel    Kuota
½   i Verdhe        10°-9°            30                     35     deri ne 6 vjeç 1500 Lek
       i Verdhe          9°-8°            30                     35             ″ 1500   ″
½   Jeshil          8°-7°            30                     35             ″ 1500   ″
     Jeshil          7°-6°            35                     40     deri ne 8 vjeç 2000   ″
½   Blu          6°-5°            35                     40             ″ 2000   ″
      Blu          5°-4°            35                     40             ″ 2000   ″
½   i Kuq          4°-3°            40                     45   deri ne10 vjeç 2500   ″
     i Kuq          3°-2°            40                     45             ″ 2500   ″
½   i Zi          2°-1°            110                   125 deri ne 12 vjeç 3000   ″

 

­ Seminar i Pergjithshem Kontrolli 7 – 60 dite para se Sportistet te testohen per Instruktor B.Z I-Dan.

Brezi i Zi 1°  –   I-Dan
 1. Normale                                    110 Prezenca
 2. e Vogel   deri ne 14 vjeç          125
 Kuota    210$  

 

­ Seminar Veror per te siguruar aftesine e pergatitjes fizike-teknike-psikologjike .

­ Seminar i Pergjithshem Kontrolli 7 – 60 dite para se Sportistet te testohen per Instruktor B.Z II-Dan.

Brezi i Zi I   –    II-Dan
 1. Normale                                     230 Prezenca
 2. e Vogel   deri ne 16 vjeç           265       ″
 Kuota    250$

 

­ Seminar Nderkombetar i drejtuar nga Master ose Grand Master qe zhvillohen jashte Shqiperise.

­ Seminar Veror per te siguruar aftesine e pergatitjes fizike-teknike-psikologjike .

­ Seminar i Pergjithshem Kontrolli 7 – 60 dite para se Sportistet te testohen per Instruktor B.Z III-Dan.

Brezi i Zi II  –   III-Dan
 1. Normale                                   340 Prezenca
 2. e Vogel   deri ne 18 vjeç         390       ″
 Kuota   290$

 

Seminar Nderkombetar i drejtuar nga Master ose Grand Master qe zhvillohen jashte Shqiperise.

­ Seminar Veror per te siguruar aftesine e pergatitjes fizike-teknike-psikologjike .

Perkushtim ne organizimet Kombetare, gjithashtu detyra dhe prezantime  ne aktivitete te ndryshme Nderkombetare duke perfaqesuar F.SH.Tae jashte Shqiperise.

­ Seminar i Pergjithshem Kontrolli 7 – 60 dite para se Sportistet te testohen per Instruktor Nderkombetar B.Z IV-Dan.

Brezi i Zi III  –   IV-Dan
 1. Normale                                   450 Prezenca
 2. e Vogel   deri ne 23 vjeç         510       ″
 Kuota   350$

 

Seminar Nderkombetar i drejtuar nga Master ose Grand Master qe zhvillohen jashte Shqiperise.

­ Seminar Veror per te siguruar aftesine e pergatitjes fizike-teknike-psikologjike .

Perkushtim dhe vedosmeri ne perhapjen e sportit Taekwondo,  Organizator ne shkalle Kombetare,  gjithashtu detyra dhe prezantime  ne aktivitete te ndryshme Nderkombetare duke perfaqesuar F.SH.Tae jashte Shqiperise.

­ Seminar i Pergjithshem Kontrolli 7 – 60 dite para se Sportistet te testohen per Instruktor Nderkombetar B.Z V-Dan.

Brezi i Zi IV  –   V-Dan
 1. Normale                                   560 Prezenca
 2. e Vogel   deri ne 29 vjeç         630       ″
 Kuota   450$

 


1) 
Prezencat e Sportisteve dhe Instruktoreve grumbullohen nga: Stervitje ne Palester, Seminare, Spektakle,

Kampionate, Aktivitete jashte Shqiperise si dhe zbatimin e pikes se pare te Betimit.

 

2) Per Sportistet dhe Instruktoret qe u mungon nje perqindje e vogel e prezencave per provimet,

por jane te pergatitur dhe kane deshire te zhvillojne testimet, ju mundesohet plotesimi i

prezencave te nevojshme me zhivillimin e Mesimeve Private (1 ore = 10 Prezenca).

 

3) Sportistet dhe Instruktoret qe marrin pjese ne Summer Camp (Seminar Veror ne Vlore) me 23-30 Gusht,

sigurojne 40 Prezenca nga stervitja intensive 1 javore dhe nga Spektakli permbylles.

Kjo eshte nje mundesi e mire  per nje avancim serioz nga nje grade ne tjetren dhe siguron plotesimin e

trajnerve ne nje gjendje teknike,  psikologjike dhe petagogjike me te sakt per vitin kalendarik sportiv pasardhes

Shtator- Korrik.

 

 

Liste cmimesh per pajisjet: TAEKWON-DO, KRAV MAGA       

dhe KICK BOXING per periudhen 01/09/2018 – 31/08/2019

 (Sportistë)

 

          1.Logo:        I.T.F.      ALB – TKD    A.M.A.       K.M. – ALB

 I.T.F.(m) = 800 lek         I.T.F.(v) = 700 lek        ALB-TKD = 750 lek                             A.M.A. =  700 lek

Krav Maga  ALBANIA = 700 lek                          Stem­Albania = 700 lek                    Stem­Korea = 800 lek

 

­2. Grada (Breza) te ndryshem:                              

Me ngjyre = 700 lek                                                                                 I Zi i qendisur = 2000 lek                  

            I  Zi original i qendisur dhe i personalizuar = 2800lek       

 

 1. Kostumet (Dobok):

100 cm = 4900            lek        110 cm = 5000  lek         120 cm = 5100 lek

130 cm = 5200 lek       140 cm = 5300  lek         150 cm = 5450  lek                      

160 cm = 5500 lek         170 cm = 5600  lek        180 cm = 5700  lek

190 cm = 5800 lek         200 cm = 5900  lek        210 cm = 6000  lek

 

 

 1. Mbrojtese dhembesh (plastike):

Origjinale = 950 lek                                                  Dopio speciale = 1200 lek

 1. Mbrojtese per organet gjenitale:

Per meshkuj = 2200 lek                                            Per femra = 2100 lek

 

 1. Pajisje dyluftimesh:

Doreza            (S+M) = 4050 lek                                            Doreza  (L+XL) = 4100 lek

Papuce (S+M) = 4050 lek                                             Papuce (L+XL) = 4100 lek

Kokore per te rritur = 4150 lek                                  Rrjete mbrojtese (Pecikllas deri  ne 14 vjeç) = 2200 lek

Mbrojtese parakrahu meshine = 2050 lek                 Mbrojtese parakembesh meshine = 2450 lek lek

 

 

 1. Tabela goditese:

Tip dorashke = 2100 lek                                                                     Tabele krahu = 2800 lek

Banane dopio normale = 2150 lek                                                   Tabele e mesme (jostek) = 4000 lek

Banane dopio speciale = 2500 lek                                               Tabele e madhe (jostek) = 5900 lek                  

                                                                                                           

 1. 8. Thase godites (te mbushur) :

140 cm = 16500 lek                            160 cm = 18000 lek                            170 cm = 19500 lek    

 

 1. Atlete per trajner dhe gjyqtare :

Cilesi e Pare = 7500 lek                     

Cilesi e Dyte = 6500 lek                      

Cilesi e Trete = 5500 lek

 

 1. Pajisje te ndryshme stervitore:

­Thike plastike = 1800 lek                                                               Litar stervitor i thjeshte = 1150 lek 

­ Pistolete = 3700 lek  (vetem per instruktor)                            Litar stervitor special = 1700 lek

Derrase e kuqe e trashe = 3400 lek                                                  ­ÇO-KA (nunchaku) = 2750 lek

Derrase e kuqe e holle = 2400 lek                                                    Spraj vetembrojtes = 1900 lek

Derrase e zeze I.F.T = 4800 lek                                                                      Manuali i TKD = 1900 lek

 

 1. Veshje sportive & Çanta:

Bluze = 2300 lek                                 Kostum TKD = 5100 lek                   Tapet i thjeshte = 2100 lek

Xhupa te thjeshte = 5500 lek            Xhup dimeror = 6400 lek                  Tapet special  = 3000 lek

Fasho e zeze = 1800 lek                     Çante TKD = 3800 lek                                   Tapet i trashe (3cm) = 3600 lek

Fasho kyci = 900 lek                   Plastike: karte-prezantimi = 150 lek          Plastike: libreze sportisti = 300 lek   

 

 

 

 1. Flamur & Gaxhet:

Flamur-logo TAEKWON-DO = 4200 lek                          

            Fletore TKD = 500 lek                                                         Shtete te ndryshme = 1800 lek             

Varese celsash “Panda” = 1100 lek                                      Varese per cellular (F/M) = 450 lek                                

Ora Dore – TKD = 1700 lek                                                     Mini Dobok – TKD = 1200 lek                                 

 

 1. KRAV MAGA:

Pantallona = 2600 lek                                                            Pantallona speciale = 3300 lek 

Bluze = 2000 lek                                                                     Bluze speciale = 2800 lek 

Kokore = 5600 lek                                                                  Doreza = 3000 lek

Gjoksore per mbrojtje personale = 3200 lek                                     Mbrojtese gjunjesh = 1800 lek

Mbrojtese berryli = 1600 lek        

 

 

 1. KICK-BOXING:

            Doreza = 4700 lek                                        Pajisje e Kercirit dhe Kurrizit te kembes = 3800 lek

Tuta te gjata K.B. = 3600 lek                                Tuta te shkurtra K.B. = 3300 lek                                                                                                

Fasho Duarsh = 1500 lek                                         Mbrojtese per Organe Gjenitale  = 2100 lek

Kaviljere = 1700 lek   

 

 

SHENIM!!! 

 1. Pajisjet me shenjen ­ furnizohen me kerkese te posatshme.
 2. Pajisjet mjekesore dhe diploma speciale behen me porosi.
 3. Te gjitha keto pajisje jane me garanci dhe te njohura (homologuara) nga Federatat : TAEKWON-DO , KRAV MAGA dhe KICK BOXING.

 

Info+355 69 4888579       info@albaniantaekwondo.al             www.albaniantaekwondo.al