Ne 12-13 Dhjetor 2015 organizohet 10 Open Europian Gen.CHOI I.T.F & Kampionati i 21 Kombetar. Ne fillim organizohet nje seminar teknik per sportist, trajner, gjyqtar dhe instruktor te drejtuar nga 3 master: KIRIAKIDIS(VIII-Dan), MARTELLA(VII-Dan) dhe SOLDATO(VII-Dan). Ne kete event moren pjese 235 sportist femra dhe meshkuj te moshave nga 5-55 vjec, te gradave nga 90 Kup deri ne IV-Dan te perbere nga 30 ekipe te ndryshme nga Shqiperia si dhe nga 6 shtete te Europes.

Ekipet u perballen me gara individuale ndermjet njeri-tjetrit ne teknikat e meposhteme: Ushtrime, Dyluftime, Teknika Speciale, Teknika e Forces. Sportistet me cilsor dhe te sukseshem te ketij kampionti ishin: Prunela BEGO, Darli HOXHA, Alda SHALLARI, Enjo BICA, Grejs MERKOCI, Kris PAPALLOPULI, Sara PUSHAJ, Elefteria PAPALLOPULLI, Endri GJOSHI, Manuel GAXHIA, Donian ZHAPAJ, Arjana TOROR, Renald CEJKU, Ani FEKOLLARI.  Me nje konkurrenc te madhe ndermjet ekipeve u percaktuan dhe  skuadrat fituese: Vendi i pare “Ari Master Academy” Tirane, Vendi i dyte “Adi Kwan” Tirane, Vendi i tretë “Rimi Sport Academy” Vlorë. Mbeshteten realizimin e aktivtetit te rendesishem sponsorat tane: SIGAL, ARB Security,  Kompleksi “OSLO” Vlore, Akademia ELITA dhe Shkolla jopublike “Kristaq Rama”.

 

Comments are closed.