Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë) pas përfundimit të trajnimit që zhvillohet çdo ditë ne palestrën

A.M.A (Ari Master Academy ) me Master Arin.
Adresa : Rr. Panorama, Kompleksi Erjon.
Cel : +355 69 48 88 579

 

20171016_182046 Dragonjte

Comments are closed.