Nga 27 Gusht – 02 Shator zhvillohet 8° Summer Camp i cili organizohet tek kompleksi “OSLO” ne VLORE. Tashme eshte bere tradite organizimi i seminarit veror ku eshte per te theksuar dhe pjesmarrje dhe nga sportista te huaj. Ne kete aktivtete pjesmarrja do te jete e gradave nga brez i bardh deri ne brezin e zi VII-Dan, perkatesisht me ndarje grupmoshash si: sportist 5-10 vjec do te jene te shoqeruar nga familjar, 11- 17  vjec mund te jene pa shoqerues familjar sepse grupi organizativ i seminari ka ne dispozicion shoqerues, 18-55 do te jene autonom ne menaxhim. Mund te marin pjese dhe sportista te deshirave te ndryshme teknike. Seminari eshte i hapur dhe per pjesmarrjen e te shokeve dhe te te afermeve te ndryshem.

 

Comments are closed.