Akademia-Arteve Marciale Korçë Albania "ORGANIZON" Kampionatin Marcial "OPEN KORCA"
Akademia-Arteve Marciale Korçë Albania”ORGANIZON”
Kampionatin Marcial “OPEN KORCA” qe eshte kthyer ne nje tradite per qytetin e Korces ku marrin pjese 36 ekipe brenda dhe jashte vendit, Kosova, Shqiperia, Gjermania, Italia, Greqia, Maqedonia, Mal i Zi.
Si cdo vit behet i mundur organizimi nga Instruktor i The Academy of Martial Arts Korce, Albania Dorian POTKA me mbeshtetjen e Bashkise Korce , Klubit Shume Sportesh Skenderbeu ,Federata Shqiptare e TaeKwonDo’se & SPONSORAT si
• Hotel VilaLako Korce
•” Taulant Pupa Fabrika e Qumeshtit ”VITA 2001”
• Fabrika e Melamines Korce
• Xhafatravel Agjensi Turistike
• GRAND SHOP Korce
 

 

-Ekipet te dergojne te dhenat e sportisteve, numrin e sakte te pjesmarresve brenda dates 15 Tetor

Email: a.a.m.korce@gmail.com

Cel : +355 69 78 78 572

 

Comments are closed.