AKTIVITETET NE TAEKWONDO PER VITIN SPORTIV-KALENDARIK 01/09/2018- 01/09/2019
leter me koke

AKTIVITETET NE TAEKWONDO PER VITIN SPORTIV-KALENDARIK 01/09/2018- 01/09/2019

13 Tetor 2018 Mbledhja e Asamblese se Pergjithshme & Seminar per gjygjtare dhe Trajnere ne Shkalle Kombetare TIRANE F.SH.Tae
28 Nentor 2018 Spektakel Special OPEN per 106 Vjetorin e Pavarsise VLORE F.SH.Tae – R.S.A
16 Dhjetor 2018 4°OPEN TKD – I.T.F GEN.CHOI & KAMPIONATI i 24° KOMBETARE TIRANE F.SH.Tae
17-23 Dhjetor 2018 Provimet e sportisteve te brezave me ngjyre (Kup) Ne çdo QYTET F.SH.Tae
5 Shkurt 2019 Testime per Instruktore Brezi i ZI I➜V Dan Mbremje Festive e 24-Vjetorit te krijimit F.SH.Tae TIRANE Master ARI (VII-Dan)
MºARDJAN (V- Dan)

M°JETNOR (IV-Dan)
16-17 Shkurt 2019 OPEN TAEKWONDO I.T.F ITALI TKD – Kalabria IT
16-17 Mars 2019 ITALIAN OPEN CHAMPIONSHIP ITALI TAEKWONDO ITALY
Shkurt-Mars-Prill 2019 Mundesi garash midis ekipeve te rretheve: TR-VL-EL-FR-KO-LU-LE-DR-KV-PG-SH-BR Në çdo QYTET F.SH.Tae
11 Mars – 11 Prill 2019 Provimet e sportistëve të brezave me ngjyrë (Kup) Në çdo QYTET F.SH.Tae
16 Mars 2019 Seminar Euopian TKD – I.T.F me GM Nicholls SLLOVAKI Grand Master Trevor NICHOLLS & Taekwondo SLLOVAKI
23-24 Mars 2019 ITA LEINSTER CHAMPIONSHIP IRELAND Irish Taekwon-Do Association
12 – 14 Prill 2019 INTERNATIONAL INSTRUCTOR COURSE ARGENTINA TAEKWONDO ARGENTINA
21 Prill 2019 Seminar Teknik per TKD – I.T.F ne Athine GREQI Taekwondo – GREQI Master A.SOLDATOS
24-28 Prill 2019 WORLD TAKEOWONDO I.T.F Championship GERMANY TAEKWONDO I.T.F
10 Maj 2019 INTERNATIONAL UMPIRE COURSE UKRAINE TAEKWONDO UKRAINE
11-12 Maj 2019 UKRAINIAN OPEN CHAMPIONSHIP UKRAINE TAEKWONDO UKRAINE
19 Maj 2019 KUPA E 24° e REPUBLIKES TKD – I.T.F POGRADEC F.SH.Tae & Kapri TKD
25-26 Maj 2019 HOLLAND CUP I.T.F. TAEKWON-DO HOLLANDE Taekwondo NETHERLAND
31 Maj– 02 Qershor 2019 INTERNATIONAL INSTRUCTOR COURSE UNITED KINGDOM TAEKWONDO ENGLAND
03-17 Qershor 2019 Provimet e sportisteve te brezave me ngjyre (Kup) Në ҫdo QYTET F.SH.Tae
18-20 Qershor 2019 Trajneret dhe Sportistet e Kombetares zhvillojne stervitje te perbashketa intensive FIER F.SH.Tae & SH-S A.K
21-23 Qershor 2019 INTERNATIONAL INSTRUCTOR COURSE USA Taekwondo USA
26-30 Qershor 2019 OPEN AZIAN CHAMPIONSHIP KYRGYSTAN Taekwondo ASIA
04 -07 Korrik 2019 INTERNATIONAL INSTRUCTOR COURSE RUSI Taekwondo Russia
25-30 Korrik 2019 EUROPEAN TAEKWONDO I.T.F CHAMPIONSHIP IRELAND I.T.F & TKD IRELAND
26 Gusht – 01 Shtator 09° SUMMER CAMP dhe Testime per Grada:
9°Kup ➜ 1°Kup deri Brezi i Zi 5-Dan
VLORE F.SH.Tae & Master ARI

                             

                                 Ju urojmë suksese në aktivitetet  e Taekwondo I.T.F.   

                                         Presidenti i F.SH.Tae Bujar-ARI  CAUSHI                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

Comments are closed.