AKTIVITETET NE TAEKWONDO PER VITIN SPORTIV-KALENDARIK 01/09/2017- 31/08/2018
leter me koke

AKTIVITETET NE TAEKWONDO PER VITIN SPORTIV-KALENDARIK 01/09/2017- 31/08/2018

23  Shtator 2017 Mbledhja e Përgjithshme e Asamblesë së  F.SH.Tae TIRANE F.SH.Tae
 

29 Tetor 2017

 

KAMPIONATI 4°OPEN KORÇA TKD-I.T.F KORÇE SH-A.A.M KO & F.SH.Tae
 

19 Nëntor 2017

 

Seminar për gjyqtarë  drejtuar nga  Master A.Soldatos-GR          TIRANE Taekwondo – ALBANIA                                                                                                                                   

Taekwondo – GREECE

 10 Dhjetor 2017 3°OPEN EUROPIAN GEN.CHOI  I.T.F &  KAMPIONATI i 23° KOMBETARE TIRANE  

Taekwondo-SHQIPERI

 

11-22 Dhjetor 2017 Provimet e sportistëve të brezave me ngjyrë (Kup) Në ҫdo QYTET F.SH.Tae
 

5 Shkurt 2018

 

Testime për instruktorë, Brezi i Zi I – V Dan

        Mbrëmje Festive  e 23- Vjetorit të krijimit F.SH.Tae

 

TIRANË

Master Ari      (VII-Dan)

MºArdjan       (V- Dan)

Ins.Kapllani    (III-Dan)

 

24-25 Shkurt 2018

 

EUROPIAN OPEN I.T.F CHAMPIONSHIPS

 

ITALI

 

Taekwondo – ITALI

 

19 Shkurt – 20 Mars

 

Provimet e spotistëve të brezave me ngjyrë (Kup) 

 

Në çdo QYTET

 

F.SH.Tae

17 Mars OPEN INTERNATIONAL TAEKWONDO SEMINAR

GRAND MASTER TREVOR NICHOLLS

GREQI  Taekwondo – GREECE
 

     22 Mars-12 Prill 2018

 

 

           

             Mundësi  garash  midis ekipeve të rretheve:

         TR-VL-EL-FR-KO-LU-LE-DR-KV-PG-SH-BR

 

    Në çdo QYTET

 

                   F.SH.Tae

 

22 Prill 2018

         

          Seminar Kombëtar për Trajnerë & Gjyqtarë

 

 

TIRANE

 

F.SH.Tae

 

28 – 29  Prill 2018

 

                   OPEN CHAMPIONSHIP Lefkada

 

 

GREQI

 

Taekwondo – GREQI

         

            20 Maj 2018

          

                 KUPA e  23° e REPUBLIKES T.K.D –I.T.F

 

 

DURRES

 

F.SH. Tae & Sh.S.D

Bashkia Durres

 

14 – 26  Maj 2018

 

Provimet e spotistëve të brezave me ngjyrë (Kup)

 

 

Në ҫdo QYTET

 

 

F.SH.Tae

 

 

27-28 Maj 2018

 

 

OPEN  TAEKWONDO  I.T.F

 

Kalabri – ITALI

 

Taekwondo – Kalabria IT

 

9-10-11 Qershor 2018

 

Trajnerët  dhe Sportistët e Kombëtares zhvillojnë stërvitje të përbashkët intesive…

 

 

          LEZHE

 

    F.SH.Tae & SH-S.B  LE

 

         31 Korrik 2018

 

 

 

  INTERNATIONAL  TAEKWONDO  CHAMPIONSHIP                          

 

 

   ARGENTINA

 

 

 

I.T.F & T.K.D-ARGENTINA

 

25-31 Gusht 2018

 

8°Summer Camp dhe testime për grada Kup&Dan

 

           VLORE

 

      F.SH.Tae  & Master ARI

                             

                                 Ju urojmë suksese në aktivitetet  e Taekwondo I.T.F.   

                                         Presidenti i F.SH.Tae Bujar-ARI  CAUSHI                                                                                                                                                                  

 

 

 

Comments are closed.