1

2

DATA / MUAJI / VITI AKTIVITETI VENDI DREJTON & ORGANIZON
22-31 Gusht 2014 Summer Camp(seminar veror) per gjithe sportistet e F.SH.Tae. VLORE
F.SH.Tae & M’Ari
31 Gusht 2014 Paradite: Provimet e sporisteve per breza me ngjyre (Kup) dhe mbasdite: Testime per Instruktor Brez i Zi I-II-III Dan. VLORE
M’ Ari (6-Dan)
M’ Adi (4-Dan)
 
20 Shtator 2014 Mbledhja e Asamblese, zgjedhje te Komisioneve Drejtuese te F.SH.Tae. TIRANE
F.SH.Tae
5 Tetor 2014 “Open KORÇA Taekwondo I.T.F” pjesemarrese 24 Ekipe Kombetare. KORCE
F.SH.Tae & AAM Korce
16 Nentor 2014 Seminar Kombetar per Trajner & Gjyqtar te F.SH.Tae. SHKODER
M’ Ari & F.SH.Tae
14 Dhjetor 2014 Kampionati i 20’ Kombetar, pjesemarrese te gjithe Ekipet ne shkalle Kombetare. TIRANE
M’ Ari & F.SH.Tae
17 Janar 2015 Seminar Kombetar per 4 Teknikat Garuese per sportistet nga Brezi 10′ Kup deri ne VI-Dan. TIRANE
F.SH.Tae
5 Shkurt 2015 Testime per Instruktor Brez i Zi I-II-III Dan dhe Mbremje Festive per 20′ Vjetorin e Krijimit te F.SH.Tae. TIRANE
M’ Ari (6-Dan)

M’ Adi (4-Dan)
M’ Emiljan (4-Dan)
20 Shkurt – 20 Mars 2015 Provimet e Sportisteve te brezave me ngjyre (Kup). Ne cdo QYTET
F.SH.Tae
20 Mars- 20 Prill 2015 Ndeshje midis Ekipeve te Rretheve TR-FR-EL-KV-SH-LU-KO-VL. Ne cdo QYTET
F.SH.Tae
7 Prill 2015 Seminar Teknik per Ekipet Veriore te Shqiperise. Ndeshje midis ekipeve te Shkodres dhe Tiranes. SHKODER
F.SH.Tae
11 Prill 2015 Takim dhe Feste per 60-vjetorin e krijimit te TKD I.T.F. Pjesemarrje e hapur e gjithe sportisteve qe praktikojne Taekwondo I.T.F. TIRANE
F.SH.Tae
 
17 Maj 2015 Kupa e 20’ e Republikes, pjesemarrese te gjithe Ekipet ne shkalle Kombetare. FIER F.SH.Tae
11-31 Maj 2015 Provimet e sportisteve te brezave me ngjyre (Kup). Ne cdo QYTET F.SH.Tae
21 Maj-21 Korrik 2015 Sportistet e Kombetares cdo fundjave do te sterviten intensivisht, per Kampionatin Europian. TR-EL-KV- FR-SH-VL F.SH.Tae
23 – 26 Korrik 2015 Kampionati Europian i Taekwondo I.T.F. MOLDAVI
I.T.F. & Taekwondo
MOLDAVI
23-30 Gusht 2015 Summer Camp (seminar veror) per gjithe sportistet e F.SH.Tae. VLORE
F.SH.Tae & M’ Ari
30 Gusht 2015 Paradite: Provimet e sporisteve per breza me ngjyre (Kup) dhe mbasdite: Testime per Instruktor Brez i Zi I-II-III Dan. VLORE
M’ Ari (6-Dan)
M’ Adi (4-Dan)
M’ Emiljan (4-Dan)

Comments are closed.