1

2

   DATA / MUAJI / VITI                  AKTIVITETI     VENDI DREJTON & ORGANIZON
 25-31 Gusht 2014 Summer Camp(seminar veror)  per gjithe sportistet e F.SH.Tae.     VLORE
        F.SH.Tae & M’Ari
 31  Gusht 2014 Paradite: Provimet e sporisteve per breza me ngjyre (Kup) dhe mbasdite: Testime per Instruktor   Brez i Zi I-II-III Dan.     VLORE
       M’ Ari (6-Dan)
       M’ Adi (4-Dan)
 
 20 Shtator 2014 Mbledhja e Asamblese, zgjedhje te Komisioneve Drejtuese te F.SH.Tae.     TIRANE
           F.SH.Tae
 5 Tetor 2014 “Open KORÇA Taekwondo I.T.F” pjesemarrese 24 Ekipe Kombetare.     KORCE
   F.SH.Tae & AAM Korce
 16 Nentor 2014 Seminar Kombetar per Trajner & Gjyqtar te F.SH.Tae.    SHKODER
       M’ Ari &  F.SH.Tae
 14 Dhjetor 2014 Kampionati i 20’ Kombetar, pjesemarrese te gjithe Ekipet ne shkalle Kombetare.    TIRANE
       M’ Ari &  F.SH.Tae
 17 Janar 2015 Seminar Kombetar per 4 Teknikat Garuese per sportistet nga Brezi 10′ Kup deri ne VI-Dan.    TIRANE
              F.SH.Tae
 5 Shkurt 2015 Testime per Instruktor Brez i Zi I-II-III Dan dhe Mbremje Festive per 20′ Vjetorin e Krijimit te F.SH.Tae.    TIRANE
      M’ Ari (6-Dan)

     M’ Adi (4-Dan)
     M’ Emiljan (4-Dan)
 20 Shkurt – 20 Mars 2015 Provimet e Sportisteve te brezave me ngjyre (Kup).   Ne cdo QYTET
              F.SH.Tae
 20 Mars- 20 Prill 2015 Ndeshje midis Ekipeve te Rretheve TR-FR-EL-KV-SH-LU-KO-VL.   Ne cdo QYTET
              F.SH.Tae
 7 Prill 2015 Seminar Teknik per Ekipet Veriore te Shqiperise. Ndeshje midis ekipeve te Shkodres dhe Tiranes.      SHKODER
             F.SH.Tae
 11 Prill  2015 Takim dhe Feste per 60-vjetorin e krijimit te TKD I.T.F. Pjesemarrje e hapur e gjithe sportisteve qe praktikojne Taekwondo I.T.F.       TIRANE
             F.SH.Tae
       
17 Maj  2015 Kupa e 20’ e Republikes, pjesemarrese te gjithe Ekipet ne shkalle Kombetare. FIER             F.SH.Tae
11-31 Maj  2015 Provimet e sportisteve te brezave me ngjyre (Kup). Ne cdo QYTET             F.SH.Tae
21 Maj-21 Korrik 2015 Sportistet e Kombetares cdo fundjave do te sterviten intensivisht, per Kampionatin Europian. TR-EL-KV- FR-SH-VL             F.SH.Tae
23 – 26 Korrik 2015 Kampionati Europian i Taekwondo I.T.F. MOLDAVI
       I.T.F. & Taekwondo  
               MOLDAVI
23-30 Gusht 2015 Summer Camp (seminar veror) per gjithe sportistet e F.SH.Tae.    VLORE
        F.SH.Tae &  M’ Ari
 30 Gusht 2015 Paradite: Provimet e sporisteve per breza me ngjyre (Kup) dhe mbasdite: Testime per Instruktor Brez i Zi I-II-III Dan.    VLORE
          M’ Ari (6-Dan)
          M’ Adi (4-Dan)
          M’ Emiljan (4-Dan)