Ditën e Dielë me datë 16.12.2018 në pallatin e sportit ”ASLLAN RUSI ” TIRANE u zhvillua i 4°OPEN Europian Gen.CHOI & Kampionati i 24° Kombëtare në artin marcial Taekwondo I.T.F. Në këtë aktivitet morën pjesë sportistë femra dhe meshkuj nga mosha 5-51 vjeç, nën kujdesin e “Federatës Shqipëtare Taekwondo I.T.F.” me organizator presidentin e F.SH.Tae. Master Bujar-ARI CAUSHI (Brezi i Zi VII-Dan) dhe gjyqtarëve kryesor nga Italia të drejtuar nga Master Martella ( Brez i Zi VIII-Dan). Sportistët konkuruan sipas rregullores Ndërkombëtare dhe Kombëtare në garat përkatëse si: Ushtrime, Dyluftime, Teknikë Speciale dhe Teknikë Force. Aktiviteti pati një paraqitje shumë të mirë, me një përbërje prej 220 sportistësh , 22 gjyqtarë dhe 28 Trajner-Drejtues. Në këtë Kampionat u spikatën Sportist- Kampion absolut të kategorive sipas grupmoshave si:

5-6 vjeç ( Zogjtë) Edion Hajdari.
7-8 vjeç ( Dragonjtë) Selion Uruci, Orion Kamberaj.
9-11 vjeç ( Fëmijët ) Klevi Ndreca, për femra Elia Qosja, Luana Sejdiraj.
12-14 vjeç ( Shpresat ) Donald Ferati, Romi Kurti , për Femra Olisa Shameti,
15-17 vjeç ( të Rinjtë ) Giacomo Foligmo, Leandro Gjyla, për Femra Suena Zotaj, Laura Martella.
18-30 vjeç ( të Rriturit) Frenki Rukaj, Gafurr Balicki, Luigjino Isufaj për femra Nichole Ciarno.
31-51 vjeç ( Zotërinjtë ) Albino Ndreu .

Falë punës në grup në këtë aktivitet u bë i mundur ky përfaqësim dinjitoz dhe i rregullt duke renditur në podium ekipet pjesëmarrëse si më poshtë:
Vendi i parë KAMPION ( 143 pikë ) ekipi ARI MASTER ACADEMY – TIRANE
Vendi i dytë ( 91 pikë) ekipi RIMI SPORT ACADEMY – VLORË.
Vendi i tretë ( 69 pikë ) ekipi APOLLONIA KWON – FIER
Në këtë aktivitet një kontribut të madh dhanë edhe sponsorat tanë: TAIWAN KOMPLEKS, I.S.A.SECURITY shrsf, HOTEL REPUBLIKA, SCOOBY-DOO fun club, JUPITER GROUP, GRAPHIC LINE 01, SIGAL Unica Group Austria.

Për ҫdo informacion të mëtejshëm mos hezitoni të na kontaktoni…

Me respekt
President i Federatës Shqiptare Taekwondo I.T.F
Master Bujar-ARI CAUSHI

Comments are closed.