Artikulli i Aktivitetit.

Ditën e Dielë me datë 26.05.2019 në pallatin e sportit ”TAMARA  NIKOLLA ” KORÇE  u zhvillua  KUPA e 24° e REPUBLIKES  në artin marcial Taekwondo I.T.F. Në këtë aktivitet morën pjesë sportistë femra dhe meshkuj nga mosha 5-49 vjeç,  nën kujdesin e “Federatës Shqipëtare Taekwondo I.T.F.” me organizator presidentin e F.SH.Tae. Master Bujar-ARI CAUSHI (Brezi i Zi VII-Dan)  Sportistët  konkuruan  sipas rregullores Ndërkombëtare dhe Kombëtare në garat përkatëse si: Ushtrime, Dyluftime, Teknikë Speciale dhe Teknikë Force. Aktiviteti  pati një paraqitje shumë të mirë, me një përbërje prej 120 sportistësh , 22 gjyqtarë dhe  28 Trajner-Drejtues. Në këtë Kampionat  u spikatën Sportist- Kampion absolut të kategorive sipas grupmoshave si:

5-6 vjeç ( Zogjtë)  Hasan Dana.

7-8 vjeç ( Dragonjtë)  Kristi Keco,Santina Aliu , Salarian Aliaj.

9-11 vjeç ( Fëmijët ) Davide Gjolla, Eljed Shaholli  femrat Sindi Konti  .

12-14 vjeç ( Shpresat ) Donald Ferati,David Qerimi  për Femra Olisa Shameti,

15-17  vjeç  ( të Rinjtë ) Ervin Balla, për femra Fjona Shameti

18-30 vjeç ( të Rriturit) Xhekson Titini.

29-49 vjeç  ( Zotërinjtë ) Romeo  Hanxhari .

Falë punës në grup  në këtë aktivitet u bë i mundur ky përfaqësim dinjitoz dhe i rregullt duke renditur  në podium ekipet pjesëmarrëse si më poshtë:

Vendi i parë  KAMPION  ( 135 pikë ) ekipi  ARI  MASTER ACADEMY – TIRANE

Vendi   i dytë  ( 96 pikë) ekipi APOLLONIA KWON – FIER

Vendi i  tretë  (  83 pikë )  ekipi  RIMI  SPORT  ACADEMY – VLORË.

Në këtë aktivitet një kontribut të madh dhanë edhe sponsorat tanë: TAIWAN KOMPLEKS, I.S.A.SECURITY shrsf,  HOTEL  REPUBLIKA,  SCOOBY-DOO fun club,  JUPITER GROUP,  GRAPHIC LINE 01,  SIGAL Unica Group Austria.

Për ҫdo informacion të mëtejshëm  mos hezitoni të na kontaktoni…

Me respekt

President i Federatës Shqiptare Taekwondo I.T.F

Master  Bujar-ARI CAUSHI

 

Comments are closed.