Federata Shqiptare Taekwondo I.T.F  njofton se në qytetin e KORÇES pas kerkeses se drejtuar ne Federate per anetarsimet 2018-2019 ka filluar një bashkëpunim me Artet marciale “Pogradeci Kung Fu & Kapri Taekwondo” me Trajner  Dritan Lushkën dhe Arbër Fezollarin. Ftojmë të gjithë sportistët dhe personat e interesuar për artin e bukur të Taekwondosë të stërviten në Palestrën e Arteve Marciale pranë City Center-KORÇE, gjithashtu me te drejten e anetarsimeve perfitojne benefitet (Seminare, Provime, Kupa e Republikes, Kampionate etj..) qe ofron Federata Shqiptare Taekwondo I.T.F. e njohur nga FEDERATA INTERNACIONALE TAEKWONDO

 

Ju urojme suksese Drejtuesve, Trajnereve dhe Sportisteve gjithashtu Prinderve qe kane qene gjithmone nje mbeshtetje e madhe per kete disipline e art marcial te bukur te TAEKWONDO.

Comments are closed.