Ne Shkurt 2016 organizohet festa e 21-vjetorit te formimit te Federates Shqiptare Taekwondo I.T.F, gjithashtu zhvillohen testimet e brezave te zinj ne Tirane. Sportistet e testuar per instruktor brezi i zi I-Dan ishte: Klajdi TORO ndersa sportiste te testuar per brez i zi II-Dan ishin: Dorian POTKA dhe Muhamet PUSHAJ si dhe per Brezin e zi III-Dan Manuel GAXHJA.

 

Comments are closed.