Fitness A.M.A (Ari Master Academy) ofron fitness per meshkuj dhe femra, programe ditore dhe dieta te personalizuar sipas deshirave te klienteve, per te arritur rezultatet e duhura, ju vetem na besoni per te tjerat mendojme ne, Palestra jone disponon paisjet e koheve moderne 2017. Gjithashtu eshte gjithmone i pranishem nje personal  trajner per tju ndihmuar gjate ushtrimeve ne seancat qe do te zhvilloni.

Federata Shqiptare Taekwondo I.T.F