Perfundoi me sukses Summer Camp 8 ne qytetin bregdetar te Vlores. Ky summer camp erdhi me suksesin e djemve dhe vajzave te talentuara qe arriten te merrnin dhe brezat pasardhes. Mijera qytetare paten mundesi te shikonin arritjet profesionale te Taekwondo ne Shqiperi. Ju falenderojme te gjitheve qe u bet pjese e ketij evenimenti dhe qe mbeshtetet edhe kete vit sportistat tane.

Comments are closed.