krav-1

Trajner: Bujar-ARI  CAUSHI

Instruktor i Nivelit te III . Eksperience 5 Vjeçare, stervitur nga trajnere Italiane dhe seminare me master Izraelian.

KRAV MAGA eshte mbrojtje personale e Avancuar. Menyra efikase dhe e shpejte per te mesuar perballimin e te sotmes me force gjithashtu e se nesermes te sigurte. Pergatitja fizike, teknike dhe guximi jane vlera thelbesore per te parandaluar ose per t`u vetmbrojtur nga: Ngacmimet, Fyerjet, Dhunimet, njekohesisht vetmbrojtja krijon personalitetin, karaktein tuaj pozitiv dhe qetësinë shpirtërore.

3 X ne Jave, Muaji =3500 leke

Moshat pjesemarrese ndahen ne grupe:

1) Mbi 14 vjeç femra & meshkuj

2) Shoqatat e grave

3) Policite private

4) Forcat e rendit

Oraret: paradite ne darke, gjithashtu sipas kerkeses per leksione private.

                                                                          

OFERT!!! Per cdo sportist qe prezantohet ne palester ka 1-2 leksione falas,gjithashtu ne pagesen mujore do te kete skonto per familjaret, grupe-sportistesh dhe femrat mbi 15 vjec.