Pershendetje, ju informojme se ne dt. 20/05/2018 do te zhvillohet Kupa e 23º e Republikes se Shqiperise Taekwon-do I.T.F.

 

Organizuar nga F.SH.Tae ,Bashkia Durres dhe Palestra Sport Academy Taekwondo I.T.F (Durres).

Sipas informacioneve te seminareve teknike dhe organizative te meparshme (gjygjtare, trajnere, drejtues) ju kemi informuar qe cdo aktivitet qe organizohet nga Federata do te kete pjesemarres vetem nga te anetarsuarit e rregullt ne Federate me pasaporte Taekwondo.

Ne baze te rregulloreve dhe neneve te sportit nga institucionet perkatese si :

  1. Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise
  2. Federata Shqiptare Taekwondo I.T.F.
  3. Federata Internacionale Taekwondo I.T.F.

Ne mirekuptimin tuaj shpresojme qe korrektesia juaj te sjelle pozitivitet te sportistet dhe anetaret e ekipeve.

Ju informojme se te gjitha te dhenat e te anetarsuarve dhe formularet e pjesemarrsve te Kupes se Republikes ne Durres do te dorezohen ne dt. 22/04/2018 ne seminarin teknik dhe organizati qe do te zhvillohet ne Tirane per  gjygjtar dhe trajnere nga ora 11:00 – 13:30.

Nuk duhet te kete mungesa sepse do te pajiseni te gjithe me pasaporta Taekwondo dhe MOS PREZENCA juaj do te sjelle penalitete sipas rregullores ne MOS PJESEMARRJEN te asnje aktiviteti kombetar dhe nderkombetare te organizuar nga Federata Shqiptare Taekwondo.

 


Comments are closed.