Ne 15 Maj 2016 u zhvillua Kupa e 21 e Republikes ne Kucove. Ne kete aktivitet moren pjese 220 sportist te moshave nga 5-55 vjec femra dhe meshkuj perberes te 23 ekipeve Kombetare. Sportistet pjesmarres u perballen ne garat e teknikave te meposhteme: Ushtrime, Dyluftime, Teknik Speciale dhe Teknika e Forces. Drejtuesit e komisioneve te Federates, Mjeshter Nderkombetar Bujar-ARI CAUSHI(Brez i zi VI-Dan), Mjeshter Nderkobetar Ardjan CAUSHI(Brez i Zi IV-Dan) bashkpunuan ne grup me sukses per organizimin e Kupes se 20 te Republikes.

Sportistet  Kampion te kategorive: Gerald BINAJ, Najel HOXHA, Darli HOXHA, Leonard BUZANI, Alda SHALLARI, Arbi MUSTAFAJ, Nikita KOLA, Mario OLLDASHI, Bektash MERKURI, Irini CAUSHLLARI, Dorian ZHAPAJ, Angjelo ZHGABA, Alkida JAUPI, Ani FEKOLLARI, Xhekson TITINI dhe Ismet SPADA. Renditja e skuadrave ne kete aktvitet rezultoi: Skuadra Kampione “Ari Master Academy” Tirane, Skuadra NenKampione “Rimi Sport Academy” Vlore, ne vend te trete me barazim pikesh”Adi KWAN” Tirane dhe “Akademia e Arteve Marciale Korçë”. Ky aktivtet u mbeshtet nga sponsorat tane: Bashkia e qytetit Lushnje, ARB Security dhe Kompleksi “OSLO” Vlore.

 

Comments are closed.