Pershendetje, ju informojme se ne dt. 26/05/2019 do te zhvillohet Kupa e 24º e Republikes se Shqiperise Taekwon-do I.T.F.

Organizuar nga F.SH.Tae I.T.F ,Bashkia Korce dhe Palestra Martial Art Korçe.

Sipas informacioneve te seminareve teknike dhe organizative te meparshme (gjygjtare, trajnere, drejtues) ju kemi informuar qe cdo aktivitet qe organizohet nga Federata do te kete pjesemarres vetem nga te anetarsuarit e rregullt ne Federate me:
Pasaporte Sportistat, Çertifikate Trajneret dhe Gjyqtaret gjithashtu Ekipet me Licencë.

Aktivitetet jane te detyruara te zhvillohen ne baze te rregulloreve dhe neneve te sportit nga institucionet perkatese si:

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise
Federata Shqiptare Taekwondo I.T.F.
Federata Internacionale Taekwondo I.T.F.

Ne mirekuptimin tuaj shpresojme qe korrektesia juaj te sjelle pozitivitet te sportistet dhe anetaret.

Ju informojme afati i fundit per te dhenat e te anetarsuarve dhe formularet e pjesemarrsve te Kupes se Republikes do te dorezohen ne dt. 11/05/2019.

 

 

Comments are closed.