Ne palestren ADI KWAN ne daten 2 Mars u zhvillua miqesorja mes ADI KWAN (TR) dhe APOLLONIA KWAN (FR)

Ne gare u perfshine 24 sportiste te talentuar femra dhe meshkuj te gradave te ndryshme. Ne fund te kesaj ndeshjeje te gjtihe sportistet u pajisen me diploma dhe certifikata pjesemarrjeje. Kjo gare perfundoi me sukses me fitoren me nje rezultat te ngushte ADI KWAN (32 pike) dhe APOLLONIA KWAN (28 pike). Ne kete gare ndihmuan ne organizim, presidenti i Federates: Master Bujar CAUSHI, Gjygjtaret: Ani Fekollari, Xhekson Titini, Frenki Rukaj dhe Sekretarja Organizative : Elvira Cullaku. Ne fund te gares trajneret Ardjan Caushi (ADI KWAN) dhe Jetnor Kapllani (APOLLONIA KWAN) vendosen te zhvillojne takimin e tyre te ardhshem ne muajin Prill.

 

Comments are closed.