Ne 28-29 Nentor 2015 u zhvillua Open I.T.F. Championship ne Spezzano Albanese – ITALI. Ne kete aktivitet moren pjese: Xhekson TITINI brezi zi I-Dan, Alda SHALLARI brez i kuq 2-Kup dhe Eni LAMAJ brez jeshil 6-Kup te shoqeruar nga trajneri & presidenti i delegacionit Mjeshter Nderkombetar Bujar – ARI CAUSHI. Delegacioni Shqiptar u prezantua ne menyre dinjitoze duke fituar sportistet medalje prestigjoze: Xhekson TITNI  ne Dyluftime (-70kg) vend i dyte Medalje Argjendi, ne Ushtrime vendi i dyte Medalje Argjendi, Alda SHALLARI ne Dyluftime vend i pare Medalje Ari, ne Ushtrime vendi i dyte Medalje Argjendi, Eni LAJMAJ ne Dyluftime vendi i dyte Medalje Argjendi dhe ne Ushtrime vend i trete Medalje Bronzi.

Comments are closed.