Ne 9-10 Prill 2016 zhvillohet Open II Championship ne Lefkadha-GREQI.   Delegacioni Shqiptar ishte i kompletuar me perberjen e 11 sportisteve, 2 trajner dhe 4 gjyqtar. Sportistat Shqiptar qe moren pjese ishin pergatitur 3 muaj intesivisht duke marre medalje prestigjoze ne podium dhe disa Kupa si sportistet me te mire te kategoris.

 

Comments are closed.