Ne Kampionatin INTERNACIONAL te TAEKWONDO-së i organizuar ne Dortmund të GJERMANISE, kane marre pjese dy Sportista te Federates Shqiptare Taekwondo I.T.F.
Z. Frenki Rukaj (Instruktor Brezi i Zi II-Dan) dhe Z. Flamur Hoxha (Sportist Brezi 1/2 i Zi) u sterviten intesivisht rreth 2 muaj ne Palestren AMA nen drejtimin e Master ARI CAUSHI (Brezi i Zi VII Dan). Ne garat pjesemarrese treguan cilesi te larte duke u kthyer ne Shqiperi si kampiona me medalje:
Frenki RUKAJ me Medalje ARI ne Dyluftime dhe ne Ushtrime dhe Falmur HOXHA me Medalje BRONZI ne Dyluftime dhe Ushtrime. Sportistat tane na bejne krenar duke i rritur dhe dinjitetin Federates Shqiptare Taekwondo.

 

 

Comments are closed.