Ne Janar 2016 organizohet seminari Europian per instruktor dhe mjeshtra ne Znojimo – Republika CEKE. Ky seminar i rendesishem drejtohet nga Grandmater Trevor NICHOLLS. Nga Federata Shqiptare mori pjese Mjeshter Nderkombetar Bujar-ARI CAUSHI (VI-Dan). Seminari ishte efikas dhe shume i rendesishem per teknikat agoniste si dhe per stabilitetin e mesimdhensies ne Taekwondo.

Comments are closed.