Ne 21 Prill 2019 u zhvillua Seminari Kombetare per Trajnere, Gjyqtare dhe Organizatore per pergatitjen totale ne Taekwondo dhe parapergatitjen per kupen e 24 te Republikes.

Comments are closed.