Ne 2 Mars 2019 u zhvillua Seminari Kombetare per Trajnere dhe Instruktore prane qendres ADI KWAN. Ne fund te seminarit u dorezuan dhe brezat e zinj te personalizuar te sportisteve profesionste te Federates Shqiptare Taekwondo.

U zhvillua pergatitja e sportisteve perpara kampionatit OPEN TAEKWONDO I.T.F. ne Itali. Sportiste te Brezave me Ngjyre dhe Profesionistet e Brezave te Zinj deri ne 2-DAN do te marrin pjese ne kete event me delegacionin prej 8 anetaresh nga FEDERATA SHQIPTARE TAEKWONDO I.T.F.

 

 

Comments are closed.