Pershendetje. INFORMACION: Sporti praktikohet & zhvillohet ne EFIKASITET fale Studimeve, Shkencave te Levizjes, Rekreacionit dhe Eksperimenteve Sportive. Tek Universiteti Sporteve Tirane (UST) ne Sallen e Biomekanikes (aparaturat e sportit) UNE jam duke zhvilluar nje Studim-Shkencor mbi DOBISHMERIN e TAEKWONDOs tek femijet e moshave 9-13vjec. 5-Testet e zhvilluara u bazuan mbi Ekuilibrin – Shkeputjen dhe Shkathtesin e 11pjestareve(M&F) te TAEKWONDOs dhe 11pjestareve(M&F) jo Sportist. Eksperimenti me ushtrimet qe do tu akordohen vazhdon 60dite. Per mundesin e EKSPERIMENTI falenderoj bashpuntoret: 2-Grupet Eksperimentale (femijet), Prinderit, Elviren&Frenkin, Profesorin, Dekanin dhe Rektorin e UST.

 

Comments are closed.