Ne nje dreke miqesore me aktorin dhe humoristin Z. Ermal Mamaqi, drejtues dhe i emisionit “Xing Me Ermalin” dhe Elvis Ponari (Inxhinier financiar i Bankës së Shqipërisë) , duke foluar per tema te ndryshme sportive , ka pasur interes dhe te njohi me shume sportin e Taekwon-do.

 

498cf3b6-7275-4e50-aa0b-a2dd920f9085

Comments are closed.