Personal Trainer sherben per kalitjen individuale dhe performancen trupore.

Keto seanca sportive jane rezultative per persona qe duan ndryshime te shpejta si: humbje ne peshe, rritjen e mases muskulare, permirsim gjendje te pastraumave tonifikimin e trupit, elegance, trup te relaksuar dhe te bukur.  Programet per studentet qe do te konkurojne ne normat tekniko-fizike si: Universiteti i Sporteve, Akademine e Rendit, Akademine Ushtarake, etj…

Vlera e pageses varjon nga lloji i kursit dhe seancat private…