ZumbaTrajner: Florenc Broli

Eksperiencë 5 vjecare.

Zumba Tirana, Mënyra më e mirë për të humbur kilogramët e tepërta, tonifikuar trupin tuaj, për tu argëtuar, larguar stresin dhe për tu zhvilluar me energji pozitive. Do të humbisni shumë kilogramë në një kohë shumë të shkurtër, pa e ndier fare dhe duke u argëtuar. Instruktor Florenc Broli pasi ka studjuar në Londër për Zumba dhe Dance Latino Amerikan, tashmë ushtron këtë profesion në Shqipëri.

Ju mirëpresim ta provoni sepse jemi të sigurt që nuk do të zhgënjeheni!

    

Ofertë!!!  Për cdo sportist që prezantohet në këtë kurs ka 1-2 leksione falas. Gjithashtu në pagesën mujore do të ketë skonto për familjarët, grupe sportistësh dhe femrat mbi 15 vjec.