EVENTE

8° Summer Camp dhe testime për grada Kup & Dan

8° Summer Camp dhe testime për grada Kup & Dan

Nga 27 Gusht – 02 Shator zhvillohet 8° Summer Camp i cili organizohet tek kompleksi “OSLO”[Read More…]

nga 21 August, 2018 0 komente EVENTE
Artikulli Kupa e 23°e Republikës

Artikulli Kupa e 23°e Republikës

Ditën e Dielë me datë 20.05.2018 në pallatin e sportit ”Ramazan Njala” DURRES u zhvillua[Read More…]

nga 20 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º
KATEGORIA: ZOTERINJTE 29-49 VJEC

KATEGORIA: ZOTERINJTE 29-49 VJEC

KUPA E 23° E REPUBLIKES KATEGORIA: ZOTERINJTE 29/49VJEÇ NR. EMER MBIEMER MOSHA GJINIA GRADA GJATESIA[Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º
KATEGORIA TE RRITURIT 18-28 VJEC

KATEGORIA TE RRITURIT 18-28 VJEC

KUPA E 23° E REPUBLIKES KATEGORIA: TE RRITURIT 18-28VJEÇ NR. EMER MBIEMER MOSHA GJINIA GRADA[Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º
KATEGORIA: TE RINJTE 15-17 VJEC

KATEGORIA: TE RINJTE 15-17 VJEC

  NR. EMER MBIEMER MOSHA GJINIA GRADA GJATESIA PESHA USHTRIME DYLUFTIME T.SPECIALE T.FORCE KODI EKIPIT[Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º
KATEGORIA: SHPRESAT 12-14 VJEC

KATEGORIA: SHPRESAT 12-14 VJEC

  KUPA     E     23° E REPUBLIKES KATEGORIA   SHPRESAT 12-14VJEÇ   NR. EMER MBIEMER MOSHA[Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º