EVENTE

KATEGORIA: FEMIJET 9-11 VJEC

KATEGORIA: FEMIJET 9-11 VJEC

KUPA E 23° E REPUBLIKES KATEGORIA FEMIJET 9-11VJEÇ NR. EMER MBIEMER MOSHA GJINIA GRADA GJATESIA[Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º
KATEGORIA : DRAGONJTE 7-8 VJEÇ

KATEGORIA : DRAGONJTE 7-8 VJEÇ

 KUPA 23° e REPUBLIKES KATEGORIA : DRAGONJTE 7-8 VJEÇ                                 Nr. Emër           Mbiemër PASS-TKD Datëlindja Gjinia Grada Pesha Gjatësia Ushtrime Dyluftime T.Speciale[Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º
KATEGORIA: ZOGJTE 5-6 VJEC

KATEGORIA: ZOGJTE 5-6 VJEC

                                 KUPA 23° e REPUBLIKES                                                                       KATEGORIA  :   ZOGJTE 5-6 VJEÇ NR. EMER MBIEMER MOSHA GJINIA GRADA GJATESIA PESHA  USHTRIME T.SPECIALE[Read More…]

nga 11 May, 2018 0 komente EVENTE, Kupa 23º
Seminar Teknik dhe organizativ Kombëtar i TAEKWONDO-së

Seminar Teknik dhe organizativ Kombëtar i TAEKWONDO-së

Ditën e shtunë datë 31/03/2018 nga ora 11:00-13:00 do të zhvillohet një Seminar Teknik dhe[Read More…]

nga 30 March, 2018 0 komente EVENTE
Gezuar Vitin e Ri nga Federata Shqiptare Taekwondo

Gezuar Vitin e Ri nga Federata Shqiptare Taekwondo

Si çdo vit dhe këtë vit ju urojmë Gëzuar Vitin e Ri 2018 nga Federata Shqiptare[Read More…]

nga 30 December, 2017 0 komente EVENTE, Slider
Artikulli ne Gazeten Sport Ekspress

Artikulli ne Gazeten Sport Ekspress

nga 11 December, 2017 0 komente EVENTE, Kampionati 23º