Ditën e diele datë 06/05/2018 do të zhvillohet një Seminar Teknik dhe Organizativ Kombëtar i TAEKWONDO-së ne prage te Kupes 23º te Republikes qe zhvillohet ne Durres ne dt 20/05/2018. Pjesëmarrësit do të jenë VETEM Trajnere & Gjygjtare te F.Sh.Tae që zhvillohet në selinë e Federatës (Palestra A.M.A).

Ne oren 8:00 fillojne trajneret qe stabilizojne sportistet dhe kategorite per binjakezimet.

Ne oren 11:00 fillojne gjygjtaret ku percaktohet:
1. Pagesa  e tyre.
2. Rregullorja e grup-ndarjes ne Tapete.

Në fund të Seminarit do shihet gjëndja e pergjithshme e Anëtarësimeve & Pasaportave T.K.D.

Seminari është vendimtarë për pjesëmarrje në Aktivitetet e Federatës dhe Testimet e Gradave.

Seminar Teknik dhe organizativ Kombëtar i TAEKWONDO-së

 

Comments are closed.